Webcamsex en sexchat girls

Webcamsex Tips


Om een sexchat dame uit de kleren te krijgen, heb je over het algemeen niet veel versier technieken nodig. Ook hoef je geen super knappert te zijn en ook je postuur en leeftijd maken niet veel uit. Je moet niet vergeten dat de meeste webcam sex chats betaalde websites zijn en de vrouwen dus betaald krijgen voor elke minuut dat jij met hun praat. Maar dat betekent niet automatisch dat elke vrouw direct naakt gaat of een dildo show gaat geven.

Als een webcamgirl niet zelf het initiatief neemt en niet begint met strippen of vragen of jij je uitkleedt, dan vinden sommige mannen het in de praktijk soms lastig om over te schakelen van een normale chat naar een sexchat. Ze zijn bang dat ze worden afgewezen, maar dat komt in de praktijk zelden voor.

Het is niet zo zeer belangrijk hoe jij eruit ziet of hoe oud je bent, maar wel of je een gentleman bent. Gedraag jij je als een hork en “eis” jij dat zij bepaalde dingen voor jou gaat doen, dan kom je vaak van een kouwe kermis thuis. De webcamsex dame bepaalt geheel zelf wat ze wel en niet doet en als je haar vernedert of niet met respect behandeld dat is er een sterk verhoogde kans, dat ze niet doet wat je wilt, ofwel je haar kamer uitschopt. Want in verhouding betaal een bezoeker een chat dame erg weinig. We praten over zo’n 65 tot 80 cent per minuut. Voor dat geld zal ze niet alles pikken en accepteren.

De allerbeste tip die we je dus mee kunnen geven is, behandel de dame altijd respectvol. Daarnaast zouden een paar complimentjes ook geen kwaad kunnen. Daarmee toon je dat je haar respecteert en mooi vindt. Ben je na de show, eenmaal klaargekomen dan is het chique dat je haar even bedankt en gedag zwaait of een kusje geeft. Dat staat wat stijlvoller dan gewoon de verbinding abrupt verbreken.

Ben je op zoek naar dames om mee te sexchatten, kijk dan bij dames 2 in het boven menu. Of kijk bij partners in het menu, waar meerdere goede cam sites tussen staan met echt de allermooiste en meeste sexchat webcam girls van heel Nederland en België